Társasházi kertek

 

Kedves Lakó, Közösképviselő!

A nagyváros forgatagában, a rohanó világban üdítő kincsnek számít akár a legkisebb kertecske is. Érdemes vele foglalkozni, hiszen már kis összegekből is hatalmas eredményeket lehet elérni a belső udvarokban, közös kertekben.

Talán vannak olyanok, akik emlékeznek még a régi szép időkre, amikor a szomszédok mosolyogva beszélték meg dolgaikat. Nem lenne megnyugtató érzés, ha újra tudnánk, hogy akik körülöttünk élnek, azok figyelnek ránk? A kert, és a kertépítés nem csak szépséges végeredménnyel kecsegtet, hanem az elhidegült befásodást is oldani tudja.

Vágjunk hát bele közösen!

A Pandokrátor Kft. 2010 nyarán alakult zöldterület kezelésre. Emelett foglalkozunk workshopok, felnőtt tanulói műhelyek szervezésével is környezet témakörben.

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünkkel –  fiatalsága ellenére – nem először nyerünk el Európai Uniós pályázatot, ahol más tagállamok szervezeteivel együtt dolgozva prezentálhatunk eredményeket. A nemzetközi munkakörnyezet segít a széles látókör kialakításában, szükség van a türelemre, egymás megértésére és elfogadására.

A társasházi kertek tervezésekor is az egyik legfontosabb szempontnak tartjuk, hogy a tér, amit létrehozunk maradéktalanul illeszkedjen a lakók életviteléhez, megfeleljen az elvárásaiknak. Mi csak egy rövid időt töltünk egy-egy kertben, de a megrendelőknek ott, együtt is kell élniük a kialakított kompozícióval. Ezért rugalmasan, de minden szaktudásunkkal segítünk a kertek kialakításában.

Üdvözlettel:

Janakakisz Alexandra
Okleveles kertészmérnök

(Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Kar)